Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Køkken / alrum
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Udestue
Mellemgang
Badeværelse, stueplan
Værelse
Værelse
Værelse
Gang, kælder
Gang, kælder
Badeværelse, kælder
Badeværelse, kælder
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Dejlig villa med god plads og bl.a. 2 badeværelser

En fin og moderne villa på 126 m2 bolig + 13 m2 udestue og en god kælder på 65 m2, der er i niveau mod øst og med direkte udgang til haven. Villaen er beliggende på en niveaudelt grund med en dejlig udsigt fra boligen og en have, der både er privat og har gode læ forhold.

Via forhave er der flisebelagt adgang til villaens entre, der er lys og imødekommende. Entreen har åben nedgang til kælderen og også i åben forbindelse med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til alle beboelsesrum. Her er 2 gode børneværelser, et dejligt soveværelse med udgang til stor altan og et pænt badeværelse med gulvvarme, badekar og lyst inventar. Yderligere er der fra fordelingsgangen indgang til et stort og super dejligt rum bestående af et moderniseret køkken i åben forbindelse med alrum og stue i vinkel med brændeovn, store vinduer til haven og med udgang til sydvendt udestue, der oser af hygge og har en skøn udsigt over området. Fra udestuen er der adgang til en træterrasse, der ligger i niveau med forhave og boligen.

Kælderdelen er meget fin og består af nedgangsrum / bryggers med udgang til havesiden, et depotrum, et stort lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme, lyst inventar og plads til hårde hvidevarer. Yderligere er der et disp. rum med vindue til haven og fra gangen er der direkte adgang til hobbyrum, hvor pillefyret er placeret. Hele boligen og kælderen fremstår i en lys og moderne stil med en god indretning og masser af plads til familien.

Grunden er anlagt med forhave, hvor der er adgang til villaen og her er der også en fin træterrasse med indgang til udestuen. Forhaven videre føres langs gavlen af villaen ned i en skøn og hyggelig have bestående mest af stor græsplæne med lidt beplantning og en terrasse. Fra vejen er der nedkørsel til gårdsplads med carport, fritliggende udhus, et dips. rum og indgang til integreret hobbyrum med videre gang ind i villaens kældergang.

Villaen fremstår i en god stand og er løbende renoveret både inde som ude. Et godt bud på en spændende ejendom beliggende nær Sundby friskole / børnehave og ikke mindst i et område med skøn natur og nær A 26, der gør at både Nykøbing og Thisted er indenfor ca. 15 min. kørsel.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Engvej 3, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Engvej 3, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger