Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Terrasse
Entre
Badeværelse
Værelse
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Værelse
Værelse
Badeværelse 1. sal
Badeværelse 1. sal
Havestue
Terrasse
Terrasse
Ejendommen
havestue
Terrassen
privat foto fra haven
 

Dejlig villa med skøn have og god beliggenhed.

Velindrettet og rummelig villa med 5 værelser, 2 stuer og 2 badeværelser. Huset er beliggende på en dejlig grund med en sydvendt have, der oser af hygge. Villaen fremstår i en god stand og bestemt en god bolig for mange familier, da beliggenheden giver en nem hverdag med få minutter til både skole, børnehave, indkøb, fjord, gågaden mv.~

Velkommen indenfor via carport til entre. Herfra er der et bryggers med god plads til hårde hvidevarer. Fra entreen kommer du videre til en er fordelingsgang med indgang til et badeværelse med badekar. Yderligere er der et godt lyst soveværelse med skabe og adgang til endnu et værelse, der bl.a. kan benyttes til de yngste i familien eller som tøjrum/walk in. Fordelingsgangen er rummelig med åben trappeopgang til villaens 1. sal. Stueetagen rummer desuden et pænt køkken i åben forbindelse med stue i vinkel, der både har udgang og udsigt til ejendommens hyggelige have med sydvendt træterrasse~og havestue.

1.salen er ligeledes godt indrettet med opgang til stue med kvist og herfra er der 3 gode værelser og et pænt badeværelse med bruseniche og el gulvvarme.

Dejlig grund bestående af forhave med indkørsel til carport og adgang til villaens entre. Fra carport er der et godt hobbyrum og et opbevaringsrum, hvorfra der er udgang til terrassen og haven. Stor skøn sydvendt træterrasse med adgang villaens stue samt en hyggelig havestue. Haven er velanlagt og indbydende med en dejlig udsigt til store træer. Bagerst i haven er et stort isoleret udhus, der kan bruges til mange formål.

En dejlig villa med masser af muligheder for at bo, som den familie man er. Villaen er tilmed beliggende i et attraktivt område, på en god grund og med en dejlig have, der vender rigtig for solen.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fasanvej 26, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fasanvej 26, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger