Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Velbeliggende villa i 1 plan

Murstens villa i 1 plan med plast vinduer beliggende på en dejlig nem grund i gåafstand til både dagligvare indkøb, bus, skole, fritidsaktiviteter mv. Villaen er velegnet til mindre familie og ligeledes meget ældre venlig.

Boligen er lys og indrettet som følgende: entre, et værelse med trægulv, hyggelig lys stue med trægulv, stort vinduesparti med udsigt til vejen. I åben forbindelse med entre er en mellemgang med indgang til et godt soveværelse med trægulv, lyst badeværelse med gulvvarme og brus. Pænt køkken med lyst inventar og plads til spisebord. Fra køkkenet er der et meget stort bryggers med gasfyr fra 2009, skabe, vask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der udgang til terrasse / haven og en overdækket terrasse. Villaen har energimærke C og beregnet varmeforbrug på kr. 7.817.

Grunden er på 788 m2 og velanlagt med stort flisebelagt forhave, der ligeledes har flisebelagt gang langs villaen om til haven og afsluttes med en terrasse. Herfra er der en overdækket terrasse. Haven er nem og består af græs, buske og træer. Yderligere er der et isoleret udhus i træ.
En pæn villa med en god beliggenhed, der ikke kræver stor vedligeholdelse.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Fasanvej 3, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fasanvej 3, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger