Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Facade
Gårdhave
Terrasse
Have
Have
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Hyggestue
Hyggestue
Badeværelse
Badeværelse
Soveværelse
Værelse med trappe
Værelse
Værelse
Værelse
Entre, gæstetoilet
Gæstetoilet
Vaskerum / Hobbyrum
Fra haven
 

Velholdt og charmerende villa i plan beliggende på stor skøn grund


Skøn beliggende og velholdt villa i et attraktivt område tæt på fjorden. Det er en stor sydvendt grund få minutters gang fra skole, fritidsaktiviteter, dagligvarekøb mv. i Nykøbing. En charmerende villa i en god stil og tilstand med bl.a. renoveret tag + kobberinddækning i 2005. Velanlagt grund med mange detaljer, da der både er gårdhave, stor sydvendt terrasse med udsigt ned over en stor fin og velanlagt have.

Velkommen indenfor i dejlig bolig med følgende indretning: fra carport er der indgang til entre og herfra er der gæstetoilet og også indgang til et køkken / alrum med et velholdt køkken i opr. stil med integreret spisepladser. Køkken / alrum er i åben forbindelse mellemgange, hvor der er adgang til villaens øvrige rum.
Fra mellemgang er der et pænt badeværelse med marmorfliser, badekar, bruseniche og gulvvarme, et soveværelse med skabe og herfra med videre gang til værelse / kontor, der har nedgang til en god kælder. Derudover er der 3 værelser, hvor 2 af dem er store og begge med udgang til terrasse / have. Stuerne er i åben forbindelse med hinanden og består af en dejlig spisestue med stort vinduesparti til haven og en hyggestue med gulvvarme, brændeovn og udgang til den sydvendte terrasse. Kælderen består af et stort og fint rum, som benyttes til vaskerum og her er god plads til hårde hvidevarer og opbevaring. Ejendommen er løbende restaureret / ombygget og fremstår i en god stand.


Arkitektonisk flot åben carport og herfra er der indgang til et dejligt isoleret garage/værksted med troldteks loft. Garagen/ værkstedet er sammenbygget med villaen, som giver nogle muligheder i forhold til udnyttelse.

Grunden foran villaen er anlagt med et stort flisebelagt område, der delvis er indhegnet af muret læmur med både parkering, gang til haven og indkørsel til carport. Yderligere er der en super skøn lukket gårdhave, der oser af hygge. Haven er beliggende mod syd med en stor flisebelagt terrasse, der delvis er overdækket. Her kan fritiden nydes i private omgivelser med en dejlig udsigt ned over egen have, da grunden er kuperet. Haven er privat og anlagt med stor græsplæne, store træer, buske, planter mv. Der er god plads til både leg / hygge og også en køkkenhave, såfremt ønskes. Bagerst i haven er et ekstra havehus/udhus på 16m2 .

En flot og velholdt villa på en stor dejlig grund i et attraktivt område, der henvender sig til alle aldre og som også kan rumme en stor familie.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fasanvej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fasanvej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger