Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Udsigt fra værelse 1. sal
Ejendommen
Ejendommen
Gang
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Udsigt fra stuen
Entre
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Repos
Værelse
Værelse
Værelse
Terrasse
Have
Ejendommen
Ejendommen
 

Attraktiv beliggenhed med alt i stueplan

I et meget populært område ligger dette fine hus med fjordudsigt og tilmed alt i plan, så boligen henvender sig både til ung som ældre. Boligen har 123 m2 i stueplan + 40 m2 på 1. sal, hvorfra der er en fantastisk udsigt over fjorden med Nykøbing i baggrunden. Da huset har mange værelser, er der også mulighed for at lave hyggestue på 1. sal og dermed få endnu mere ud af en skøn udsigt.

Huset er tilbygget med værelsesafdeling og har følgende indretning: entre med videre gang til både tilbygningen og det opr. hus. Herfra er der mellemgang med trappe til 1. salen og også adgang til både badeværelse og køkken. Badeværelset er moderniseret i en lys stil med hvidt inventar, bruseniche og gulvvarme. Flot køkken fra 2018 med en god indretning og i åben forbindelse til en hyggelig stue med udsigt til vejen og med fjord / Nykøbing i horisonten. Fra entreen er der åben forbindelse til tilbygningen, som består af fordelingsgang og herfra er der 3 gode værelser, hvor det ene har udgang til terrassen.

1. salen er lys og imødekommende med repos, hvor der er plads til kontor eller lign. og herfra er der et alm. størrelse værelse med kvist og et stort værelse, ligeledes med kvist. Fra begge værelser er der en vidunderlig udsigt over Limfjorden med Nykøbings centrum i baggrunden. Som nævnt er der mulighed for at lave en hyggestue på 1. salen, da fjordudsigten og Nykøbing By Night er fantastisk. 591 m2 velanlagt grund med gårdsplads, flisebelagt parkering og stor carport.

Herfra er der flisebelagt gang om i haven, som består af syd / vestvendt flisebelagt terrasse med adgang til et udhus i træ, som er delt med 2 rum. Haven er hyggelig og består mest af græsplæne, hegn i skel, bålplads mv. En nem have med god plads til leg / hygge.

Et godt hus med 163 m2 bolig beliggende på en attraktiv grund nær fjord og centrum med en skøn udsigt og mange gode gåture.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fasanvej 62, Nykøbing, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fasanvej 62, Nykøbing, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger