Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Fra haven
Facade
Drivhus / hygge
Have
Have / legehus
Udhus
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Soveværelse
Soveværelse
Badeværelse
Kælderrum
 

Velbeliggende murstens hus på skøn grund.

Skøn beliggende hus på en super dejlig grund i et populært område i Nykøbing få minutter fra både fjord og centrum. Huset fremstår i en god stand, hvor vinduerne er fornyet og huset har en tilhørende god kælder, hvor der både er en god loftshøjde og også en god frihøjde i forhold til terræn.

Husets indretning er som følgende: entre med indgang til en mindre badeværelse med brus. Entreen er ud i et med mellemgang, hvorfra der er adgang til både køkken, stue og kældertrappe. Køkkenet har lyst inventar og ligger med væg til stue, så hvis ønskes, er der mulighed for at åbne op. Fra køkkenet er der et værelser med videre gang til soveværelset, der ligger med skøn udsigt over haven. Her er der ligeledes mulighed for, at værelset ikke har gennemgang, da der kan lukkes af mellem værelse og soveværelset, da sidst nævnte har adgang via stuen også. Dejlig stue med god vægplads og store vinduer mod haven med en skøn udsigt. Hele boligen fremstår lys og venlig.

Kælderen har gode disp. rum med gang, der har udgang op via huset gav, hvorfra der både er adgang til have og forhave. Derudover er der flere disp. rum, et stort vaskerum og et stort hobbyrum. Begge disse rum har vinduer til haven.

Grunden er velanlagt med forhave, delvis flisebelægning , carport og trappe til husets entre. Haven er privat og oser af hygge og vender tilmed rigtig for solen og er virkelig fin. Her er både terrasse, græsplæne, buske, træer, et hyggeligt havehus og et drivhus, der benyttes om en form for udestue. Derudover er et udhus i træ bagerst i haven. Hele haven er delt i områder, som får haven til at fremstå meget hyggelig og bestemt et rart sted for både børn og voksne.

Husets bolig ligger højt i forhold til haven og giver et dejligt udsyn til haven fra både stue og soveværelset. Alt i alt et dejligt sted med et godt og hyggeligt hus og en vidunderlig grund.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Refshammer Havevej 4, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Refshammer Havevej 4, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger