Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Kun 8 min fra Thy

Bemærk: ejendommen har solvarme/solceller årlig energiudgift 12.319 kr.
Se på siden drone optagelser af huset og området under video.
Charmerende hus i et naturskønt område ca. 500 m fra Limfjorden. Få km. fra ejendommen kan man med 5 min. færgetid sejle til Thy.

Efter mere end 30 år har ejer valgt at sælge deres familiehus, som ligger på Feggesving på det nordligste Mors i et naturskønt område med bare 500 meter til Limfjorden, kystruten og tæt på en god badestrand. Ved huset er der både et rigt natur- og dyreliv samt gode fiskemuligheder ved kysten.Den nordlige del af øen er kendt for en unik og skøn natur med bl.a. den idylliske Ejerslev Havn, som har helt unikke molerskrænter.

Huset har to etager og rummer samlet set 139 kvadratmeter til beboelse. De består af to stuer, tre værelser, et nyere badeværelse og et nyt køkken fra 2012 med både viktualierum og bryggers. Flere af rummene har velholdte trægulve. Der er gulvvarme i bryggers, badeværelse, gang og forgang. Huset er løbende blevet renoveret, og det kan bruges både til helårsbeboelse og fritidshus. Huset har både solvarme, solceller, luft til luft varmepumpe og brændeovn. Yderligere er der også et oliefyr. Energimærke E, men med solcelleanlæggets overskud fratrukket giver det en samlet årlig energiudgift på kun kr. 12.319. Huset ligger på en i alt 2360 kvadratmeter grund, og i den tilhørende have vil I finde flere hygge- og lækroge. Der er flere terrasser, der vender rigtigt for solen. Haven er anlagt i flere niveauer med græsplæne og bede, og du vil finde både drivhus, frugtbuske og frugttræer i haven.
Ved huset er der desuden et isoleret værksted. Skole, indkøb og lokal bager ligger tre kilometer væk. Det samme gør færgeafgangen fra Feggesund, som giver nem adgang til Thy og Nordjylland. Med dette hus vil I med andre ord få et velholdt og rummeligt hjem eller måske en god og hyggelig fritidsbolig i et skønt område med mange gode oplevelser.

Meget hus for pengene.Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Feggesving 1, Feggesund, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Feggesving 1, Feggesund, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger