Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Et fint landsted med flot udbygning

BEMÆRK PRISEN - Stuehuset skal have en større renovering både inde som ude, hvor tag skal skiftets og nogle vinduer, rep. af murværk og en opdatering af boligen indefra.

En hyggelig landejendom med et opvarmet areal på 153 m2 og en 8000 m2 grund beliggende få minutters kørsel fra Nykøbing. Ejendommen består af et stuehus og nogle fine udhuse, som har fået en større renovering i 2013. Udhusene har bl.a. stald, værksted og dobbelt garage / fin lade.
Her er muligheden for at have små hobbydyr og samtidig et hav af muligheder for benyttelse af de fine udhuse. Der kan søges tilskud til renovering af stuehusets tag grundet kat. 3 bevaringsværdi.

Boligen har følgende indretning: bryggers med adgang til viktualierum og også med indgang til et fint hvidt malet køkken, der passer godt til husets stil. Herfra er der en spisestue med indgang til et stort lyst badeværelse med bruseniche. Fra køkkenet er der en stor hyggelig stue med en dejlig udsigt og en god trappe til 1. salen. Yderligere er der entre med skabe fra stuen.
1. salen er ligeledes lyst og venligt med en forstue og 2 gode og pæne værelser og et stort soveværelse. Sammenbygget med huset er et ældre lille udhus med en stor skorsten, som ikke længere er i brug og kan nedtages. Husets ydervægge trænger til renovering og vil derefter fremstår som en flot helhed sammen med de fine udhuse. Stuehuset trænger til renovering ude som inde.

Udhusene er i en vinkel og gennemgået en stor renovering i 2013, hvor bl.a. ladedelen er nærmest opbygget på ny og delvis er stalddelen også renoveret. Bygningen har følgende indretning: stort værksted med pillefyr fra 2013 og herfra er der indgang til en stor fin ladebygning med spær i kip og 2 elporte. Fra laden er der en god størrelse stald med flere fine bokse. Yderligere er der et ældre fritliggende udhus, som ligger om til marken.

Grunden består af gårdsplads med flisebelagt område og en stor fin og nem have med træer og græsplæne. Bag vinkelbygningen er der et græsareal, som går videre ned langs vejen og her er der et rideområde, som er drænet.

Et super hyggeligt landsted, der er lidt et håndværker tilbud med mange muligheder og gode egenskaber både for familien og eller dem, der gerne vil have en hyggelig bolig og samtidig nogle gode rum i et godt og pænt udhus. Ejendommen ligger nær Tødsø med få minutters kørsel til Nykøbing op ad Feggesundvej, der dog ikke virker generende fra boligen.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Feggesundvej 20, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Feggesundvej 20, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger