Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
 

Boligen er solgt


1. række til Limfjorden

I 1. række til Limfjorden og også med grund til stranden ligger denne dejlige villa med en fantastisk fjordudsigt.

Villaen er på 169 m2 + udestue (ikke BBR reg.) og fritliggende på en 4.155 m2 stor grund med strand og vand som nabo og i et naturskønt område ca. 9 km. fra Nykøbing. Villaen er både attraktiv til helårs- eller fritidsbeboelse og benyttes pt. til fritidsbrug. Grunden er beliggende ud til vejen, dog er både grund og villa afskærmet for vejen af beplantning.

Velkommen indenfor i en bolig, der har fjordudsigt fra de fleste rum. Indrettet som følgende: stor entre med indgang til et stort værelse, der også har udgang til garagen. Yderligere er der fra indgang et pænt mindre badeværelse og også indgang til et stort fælles rum, bestående af køkken, alrum og stue i et. Her er der rig mulighed for fælleskab sammen med en skøn udsigt. Stort og velindrettet køkken holdt i en lys stil delt med kogeø til alrum, hvor der er god plads til stort spisebord og i hjørnet er der trappe til 1. salen. I åben forbindelse fra alrum er stuedelen i vinkel med pejs og udgang til en stor udestue, ligeledes med pejs med indsats. Derudover er der fra køkkenet et bryggers med udgang, bord, skabe og plads til hårde hvidevarer.

1. salen er rummelig og indrettet med opgang til stor hyggelig stue med kvist og en fantastisk fjordudsigt. Fra stue er der 3 store værelser, hvor det ene har udgang til terrasse og indgang til endnu et badeværelse med bruseniche. Der er gulvvarme i stueplan og stort set fjordudsigt fra alle værelser og opholdsrum.

Grunden er anlagt med gårdsplads med indkørsel til integreret garage, stor lukket gårdhave med mur og flisebelagt terrasse, der selvfølgelig også har udsigten. Rundt om ejendommen er der beplantning og græs. Yderligere er der et større græs / engområde fra gårdplads mod nord.

Alt i alt en dejlig villa i første række, der giver familien mulighed for både at benytte og nyde naturen uanset om det er til helårsbeboelse eller fritid.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdf

Book fremvisning

Feggesundvej 40, Skarum, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Feggesundvej 40, Skarum, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger