Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Et fantastisk hus i en god stil fra 2010.

Ny (2019) luft til vand varmepumpe. Der er yderligere lavet nyt kloak for ca. 2 år siden.
Meget flot og spændende træhus fra 2010 på 212 m2 beliggende i et super skønt naturområde nær Limfjorden med gode gåture, badeforhold osv. Et kvalitets byggeri i en super skøn og moderne byggestil, med rummelighed og fokus på fællesskab i hyggelige omgivelser.
Velkommen indenfor i en super dejlig bolig med følgende indretning: entre, et værelse med skabe og et stort flot badeværelse med bruseniche og badekar. Fra entreen er der også adgang til boligens hjerte, som er et meget stort fællesrum bestående af køkken, alrum og stue med en flot trappe til 1. salen og 3 udgange til en stor terrasse på 3 sider af huset. Et fantastisk rum med store vinduespartier og med alrum, der er åben i kip til 1. salen. Flot hvidt køkken og en hyggelig stue afdeling, alt sammen i et stort og super lækkert rum med højt til loft. Yderligere er der fra stue endnu et værelse.

1. salen er som beskrevet åben ned til alrum med en flot gelænder og denne etage består af en hyggelig stue med altan, endnu et pænt badeværelse med bruseniche og et værelse. Huset oser af kvalitet og er gennemført ned i mindste detalje og helt igennem et lækkert byggeri, som er svært at beskrive, men bør ses. Gulvvarme i stueplan, genveksanlæg, varmepumpe fra efteråret 2019 (luft til vand), pæne gulve og Mahogni vinduer er blot noget af det, huset har.

Grunden er på 1280 m2 med flot indkørsel til gårdsplads og til en stor fin carport fra 2010 på 42 m2 med opbevaringsrum. Haven er hyggelig og består mest af græs, buske, træer og selvfølgelig den store flisebelagte terrasse, der er på 3 sider og tilmed en del, som er overdækket.

Resume: et fantastisk hus der oser af god stil, kvalitet og hygge. En spændende bolig som fremstår nærmest som nyt og har kun været brugt til fritidsbrug, men har status som helårsbeboelse og kan benyttes til begge dele. Naturskønt område i rolige omgivelser nær Limfjorden.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fjordkær 132, V. Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fjordkær 132, V. Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger