Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Et charmerende hus

Den tidligere købmandsbutik og bolig i Fredsø har gennemgået en større renovering i 2008 og fremstår i en lys stil. Bl.a. er køkken, badeværelse og bryggers renoveret og i 2009 er vinduerne udskiftet.

Et charmerende hus på 210 m2 bolig med gode udhuse / garage, beliggende nær Legind skov (Jesperhus), skole og få minutters kørsel til Nykøbing.

Boligen indeholder: gang, nyere køkken alrum / stue med lyst HTH inventar fra 2008 og brændeovn, 2 gode værelser med indbyggede skabe, soveværelse med skabe, stor stue med masser af vægplads, synlige bjælker og trappe til 1. sal samt trappe ned til kælderen, nyere bryggers i lyst inventar fra 2008 samt et stort lækkert badeværelse fra 2008. I huset er der integreret garage med direkte adgang boligen.

Førstesalen indeholder: repos med indbyggede skabsplads, stor stue med loft i kip med synlige bjælker, 2 disponibelrum, fordelingsgang samt 2 gode værelser.

Kælderen indeholder: Hobbyrum og fyrrum.

Grunden er anlagt med garage, indtil flere udhuse og en stor have med dejlig terrasse. Der er tilkørselsforhold til have fra vej bag huset.

En bolig med mange muligheder og god plads både inde og ude.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Fredsøvej 52, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fredsøvej 52, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger