Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Have
Ejendommen
Entre
Køkken / Alrum
Køkken
Køkken / Alrum
Køkken / Alrum
Køkken / Alrum
Trappe fra niveau 2
Badeværelse niveau 2
Værelse
Værelse
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Soveværelse niveau 4
Udsigt soveværelse
Badeværelse niveau 4
Badeværelse niveau 4
Ejendommen
Have
 

Charmerende villa med 62 m2 stor garage.

Charmerende og en lidt speciel villa på 174 m2. bolig med flere etager, der er niveau delt, som gør boligen spændende og hyggelig. Yderligere er der kælder på 40 m2 og ikke mindst en stor garage på 62 m2., som har været brugt til værksted. Villaen er beliggende på en 1.078 m2. grund lidt tilbagetrukket fra Fruevej nær skole, fritidsaktiviteter mv.

Boligen har følgende indretning: entre til mellemgang med både opgang til næste niveau og nedgang til kælder. Fra gangen er der et værelse og indgang til et stort dejligt rum bestående af køkken og alrum. Et ældre pænt køkken med hvidt inventar og et dejligt stort alrum med god plads til både hyggekrog og spisebord. Fra alrummet er der udgang til terrassen og haven. I gangen er der 5 trin til niveau 2, der har repos med trappe op til stuen, 2 gode værelser med faste skabe og et pænt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. 1. salen (niveau 3) er udelukkende en stor lys stue, der oser af hygge med brændeovn, stort vinduesparti med udgang til altan og en dejlig udsigt over området med Limfjorden i horisonten. Fra stuen er der 3 trin op til niveau 4 med indgang til et soveværelse med skabe og med videre gang til endnu et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Tilhørende villaen er en god kælder med følgende indretning: nedgangsrum med indgang til viktualierum og et godt disp. rum med udgang og med indgang til et godt vaskerum.

Grunden er anlagt med gårdsplads og indkørsel til den store garage med 2 porte, hvor der både er plads til 2 biler og stadig rig mulighed for at bruge de øvrige m2. til andre formål. Foran villaen er der ligeledes stakit mod vejen og en forhave bestående mest af græsplæne. Haven bag villaen er anlagt med flisebelagt terrasse med videre gang ned på en stor græsplæne med delvis beplantning og et stort drivhus.

En spændende bolig og en stor garage, som kan benyttes til mange formål beliggende på en dejlig grund med god plads mellem vej og villa og tilmed nær det meste.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fruevej 125, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fruevej 125, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger