Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Charmerende bolig med bl.a. synlige bjælker, loft i kip, ovenlysvinduer mv.

Bemærk venligst, at solceller opsat og gasfyret udskiftet (2018) efter udarbejdelsen af energimærket. Begge dele er der ikke taget højde for i energimærkets beregning.

Har du og din familie et ønske om meget plads både inde og ude i private omgivelser, under ½ km. til skole, gymnasium, Morsø Multipark, Sparekassen Thy Arena Mors mv., så er muligheden her. En idyllisk ejendom på 205 m2, der er holdt i den oprindelige stil med fritliggende bjælker og fyldningsdøre med de originale messinghåndtag. Klar til indflytning alt er malet, huset indeholder bl.a. 5 gode værelser, 1 vinkelstue, 2 badeværelser mv. Stor overdækket terrasse med mange formål, bl.a. udekøkken mm.

Velkommen indenfor i en spændende og hyggelig bolig, der har mange gode egenskaber og klar til indflytning. Huset har følgende indretning: stort bryggers med bord, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra det store bryggers er der et fint værelse og også med adgang til en afdeling, som kunne bruges separat til teenageafdeling med et lille tekøkken. Denne del af boligen består af mellemgang, et stort lyst værelse og et stort soveværelse, begge med skabe. Fra mellemgang er der en stor baggang med udgang til overdækket terrasse og også med indgang til et flot badeværelse med gulvvarme og 2 gode værelser. Både soveværelse, gang, badeværelse og 2 værelser er super charmerende med synlige bjælker og loft i kip med ovenlysvinduer. Fra entreen der ligger næst efter bryggers er der endnu et badeværelse og også med indgang til dejligt lyst køkken fra 2012 i åben forbindelse til en stor lys og hyggelig stue i vinkel. Alt i alt en super dejlig og meget charmerende bolig med en god indretning. Her er virkelig god plads til familien både inde som ude.

Haven har stor biodiversitet, økologisk siden 1983, plads til høns og duer, der er også en dejlig havedam med Koi-karper, padder og salamander. I haven er der plantet sjældne planter og der er store frugttræer der bærer godt, selvforsynende med valnødder og hasselnødder. To drivhuse og højbede, mange dejlige bærbuske, selvforsynende med grøntsager.

Udhusene består af et tidligere legehus, som nu bruges til haveredskaber, et stort hønsehus med plads til bl.a. duer med tilhørende rum til opbevaring af halm og foder. Og sidste et brændeskur med plads til opbevaring af havemaskiner mv. En unik bolig med en god beliggenhed og rummelighed både i boligen og på en god størrelses grund, der har mange muligheder. Har man grønne fingre er den perfekt som den pt. er anlagt og hvis en mere traditionel have ønsker, er det selvfølgelig også en mulighed.

Er virkelig værd at bruge tid på at se.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Frueled 44, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Frueled 44, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger