Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Flot og meget velholdt villa

Charmerende og flot villa i respekt for opr. stil beliggende centralt i Nykøbing med både parkering og hyggelig have. Villaen er meget velholdt både inde og ude, hvor bl.a. vinduer og tag er skiftet. Gasfyr fra 2016 og der er foretaget efterisolering. Velanlagt og privat grund på 479 m2 med en dejlig have.

Boligen er på 137 m2 med følgende indretning: entre med god trappe til 1. salen og også med indgang til en hyggelig stue med vinduer både til både vej- og havesiden. I åben forbindelse med stue er et lyst og velindrettet køkken med pænt hvidt inventar og gulvvarme. Herfra er der en større baggang med grovvask og udgang til terrassen. Yderligere er der et badeværelse med brus, gulvvarme og hvidt inventar og et stort soveværelse (tidl. 2 værelser) med mange skabe. 1. salen består af repos, et værelse og et stort værelse med kvist og depotrum. Badeværelset har nyere inventar og i bordarr. er der et badekar, som fungerer, men pt. fungerer badeværelset udelukkende som wc og derfor afskærmet. Der er lydisolerede vinduer i stuen mod vejen.

Dejlig lukket grund, som er anlagt med flisebelagt indkørsel / parkering. Super hyggelig have med stor flisebelagt terrasse og med videre gang til græsplæne, bede, køkkenhave med et drivhus. Derudover er der et udhus med et godt værkstedsrum.

En super dejlig og meget velholdt villa med en god indretning af bolig, da alt er i plan og yderligere er der 2 værelse og endnu et badeværelse på 1. salen. Passende størrelse grund, som ligeledes er velanlagt. Villaen er beliggende tæt på dagligvareindkøb, bager og i gå afstand skole, fritidsaktiviteter mv. Villaen fremstår meget nydelig med en flot facade.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fruevej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fruevej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger