Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Udsigt
Stue
Stue
Stue
Køkken
Entre
Repos
Repos
Badeværelse
Værelse
Værelse
Udsigt
Kælder nedgang
Badeværelse
Badeværelse
Disponibelt rum
Disponibelt rum
Vaskerum
Vaskerum
Gårdsplads
Ejendommen
 

Fritliggende byhus i centrum af Nykøbing

Fritliggende byhus i Nykøbings midte med få minutters gang til indkøb, gågade og mange gode gåture langs fjorden mv. Huset er af ældre dato og trænger til en opgradering, men er et solidt hus med gode egenskaber og udsigt. Grunden er på 452 m2 med gårdsplads, udhus og carport.

Huset er er i 3 plan med et boligareal på 107 m2 + en kælder på 63 m2. Indretningen er som følgende: entre med trappe til 1. sal og også med trappenedgang til kælderen. Fra entreen er der både indgang til stue og køkken med lyst inventar og plads til spisebord. Stor hyggelig stue i vinkel med udgang til gårdsiden og store vinduer til gaden.

1. salen har følgende indretning: repos med skabe, et ældre badeværelse med badekar og et stort værelse med udgang til ophævet terrasse og en dejlig udsigt over byen. Kælderen er rummeligt med nedgangsrum med udgang og herfra er der et stort vaskerum og et lyst badeværelse med bruser. Yderligere er der et disp. rum og et stort disp. rum, der rummer mange muligheder for udnyttelse.

Grunden er anlagt med indkørsel til gårdsplads og her er der en carport, et udhus og en overdækket terrasse. Fra fortovet er der flisebelagt opgang til entre med videre gang om i gårdspladsen. Bagerst på grunden er der beplantning.

Et super centralt beliggende hus med en hyggelig bolig på en nem grund med parkering og stort set alt hvad man har brug for i gåafstand herfra.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Frydsbrøndvej 2, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Frydsbrøndvej 2, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger