Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
NY PRIS

Villa med super dejlig grund nær centrum

Meget hyggeligt hus beliggende på en skøn grund i gåafstand fra centrum i Nykøbing. Flot murstens hus med et boligareal på 118 m2 fordelt på 2 plan plus en kælder på 69 m2. Velanlagt grund på 790 m2, der oser af hygge med flere hygge kroge, terrasser, have mod syd og indtil flere gode udhuse.
Boligens indretning: entre med flot trappe til 1. salen og nedgang til kælderen. Fra entre er der både indgang til et mindre badeværelse og mellemgang med åben forbindelse til en dejlig stue med brændeovn og udgang til en sydvendt udestue, der bestemt er et stort plus for boligen. Herfra er der adgang til både en skøn have og en lukket terrasse med skydedør til en overdækket del. Yderligere er der i åben forbindelse fra stue et moderniseret køkken med malet inventar i en god stil. 1. salen består af opgang, et soveværelse med skabe og et værelse med alkove.
Fin kælder med nedgang, toilet, viktualierum, 2 store disp. rum og et vaskerum. De sidste fotos på hjemmesiden er private, da stue mv. er malet i oktober 2017.

Grunden er meget velanlagt med pæn forhave, opgang til huset og flisebelagt indkørsel til en garage med elport, indbygget udhus og derfra er der adgang til haven. Meget fint og hyggelig have mod syd med terrasser, delvis overdækket, havedam, græs, hyggekroge, buske mv. Yderligere er der flere gode udhuse: et isoleret udhus med volierer, meget stor overdækket, flisebelagt hundegård, der også kan benyttes til så meget andet. Derudover er der et stort og et mindre drivhus og en lukket terrasse og en åben overdækket terrasse. Huset er fritliggende på grunden og er virkelig hyggelig både ude og inde.
På hjemmesiden er der lagt 7 private fotos op af haven, så man kan se, hvor skøn den er om sommeren.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Frydsbrøndvej 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Frydsbrøndvej 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger