Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

God beliggende 1 plans villa

Pæn fritliggende 1 plans villa med en god beliggenhed i gå afstand fra bus og indkøb i Frøslev by. Villaen ligger som sidste bolig på blind vej med dejlig udsyn udover området.

Boligen er lys og venlig med sine 110 m2, der har følgende indretning: et rummeligt bryggers med plads til hårde hvidevarer og herfra er der adgang til et godt værelse og et fint lyst badeværelse med hvidt inventar, gulvvarme, stort bruseniche og også med dør til entre.
Yderligere er der fra bryggers indgang til et godt køkken med hvidt malet inventar og plads til spisebord. Fra køkkenet er der udgang til en sydvendt træterrasse og også indgang til endnu et fint værelse. Stor hyggelig stue med god vægplads og herfra er der entre med indgang til badeværelset og et soveværelse med skabe.
Hele boligen fremstår i en lys stil.

Grunden er meget velanlagt med flisebelagt vej og indkørsel til carport med redskabsrum. Pæn og velanlagt forhave mest bestående af lidt buske og et stort område med fliser. Mod vest og syd er der en dejlig lukket have bestående af mest græs, hæk, buske og en stor terrasse, der delvis er i træ og herfra er der indgang til køkkenet. Villaen er også velegnet til flex- / fritidsbolig.

En god og meget velindrettet villa til en billig husleje, der både er velegnet til den unge familie og også den ældre generation, da boligen er i plan med en dejlig nem grund og ikke mindst i gå afstand til bus, indkøb mv. Villaen opvarmes med elpaneler og varmeforbruget kan nedsættes ved køb af luft til luft varmepumpe eller lign.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Frøslevlund 10, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Frøslevlund 10, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger