Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Have
Ejendommen
Have
Bryggers
Køkken
Køkken
Stue
Stiue
Stiue
Entre / mellemgang
Toilet
Værelse
Trappeopgang
Stue 1. sal
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Have
Ejendommen
Ejendommen
 

196 m2 god villa nær det meste med flot have

Få minutters gang fra både Nykøbings centrum, skole og fritidsinteresser ligger denne fine villa med sine 196 m2 bolig som bl.a. har 5 værelser. Grunden er meget velanlagt med flot have med flere terrasser. Villaen er velindrettet med værelser og toilet på begge etager og såfremt en mere åben løsning ønskes, så kan køkken og stue sammenlægges til et stort køkken, alrum og stue.

Ved indkørsel til carport langs villaen er der indgang til bryggers, der både har skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der adgang til et opr. køkken, der delvis er moderniseret med malet låger, hårde hvidevarer og med plads til spisebord. Stor dejlig stue i vinkel med udgang til sydvendt terrasse og herfra er der mellemgang med god trappe til 1. salen. Fra mellemgang er der et godt værelse, et gæstetoilet og entre.

1. salen er ligeledes velindrettet med forstue og herfra er der 3 gode værelser og et dejligt soveværelse med udgang til østvendt svalegang. Værelserne har alle faste skabe. Yderligere er der et stort opr. badeværelse med både bruser og badekar.

Velanlagt grund med opkørsel til carport og herfra er der et godt disp. rum. Resten af grunden består af en meget velanlagt og flot have der ligger øst, syd og vest. Her er mange detaljer og haven er mest anlagt med sten, buske, træer, græsplæne og hyggeområder.

En god og imødekommende villa med mange muligheder for benyttelse efter behov. Her er der både god plads og beliggenheden er super god, da det meste, som familien har brug for i hverdagen ligger i gåafstand fra ejendommen.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Fuglebakken 13, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fuglebakken 13, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger