Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Dejlig lys og renoveret villa

Velindrettet og renoveret 1 plans villa beliggende i den nordlige del af Nykøbing få minutters gang fra strand / fjord i et område, der er kendt for en skøn natur og gode gåture til skov, grønt område mv. Villaen henvender sig til alle aldersgrupper grundet en god plantegning, ingen trapper og en dejlig grund med nem have.

Villaens indretning: ved carport er der indgang til et renoveret bryggers i en moderne stil med bord, vask, højskabe og skabsarr. til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der mellemgang, et godt soveværelse med skabe, 2 børneværelser og et pænt badeværelse fra 2009 med hvidt inventar, bruseniche og gulvvarme. Entreen har åben forbindelse til mellemgang og herfra er der indgang til både køkken / alrum og stue. Flot køkken fra 2009 med hvidt inventar og i åben forbindelse med bue til et godt alrum, der har dobbelt franskdør til en stor dejlig lys stue med udgang til terrasse / haven. Vinduerne er fornyet og boligen fremstår lys i alle rum og har pæne gulve.

Meget velanlagt grund med flisebelagt indkørsel og p. plads. Forhave med græs / hæk, der føres videre rundt om villaen til en pæn have med stor græsplæne, bede med buske og granit. Yderligere er der en terrasse med indgang til stue. Rummelig carport med tilhørende stort fint udhus. En god og harmonisk villa i en i lys og fin stil med en hyggelig, og meget velanlagt have, der stadig er nem at holde.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Fyrvejen 60, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fyrvejen 60, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger