Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Have
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Bryggers
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Entre
Værelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Gildesal
Terrasse
Ejendommen
 

NYHED - God beliggende i plan i den nordlige del af Nykøbing

I den nordlige del af Nykøbing på den sidste del af Fyrvejen med ca. 250 m til strand / fjord og meget tæt ved parken / hjertestien ligger denne villa med et boligareal i plan på 198 m2 + 70 m2 kælder og en grund på 1.220 m2 med bl.a. en fin og velanlagt have.

Villaens indretning: indgang til bryggers med skabe, bord, vask og god plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der åben nedgang til kælderen og også indgang til både køkken og værelsesafdelingen. Pænt og velindrettet køkken fra 2004 med spiseplads og i åben forbindelse med stor stue, delt i 2 med foldedøre. Stuen som sagtens kan fungere som alrum er lys og har bl.a. brændeovn og store vinduer mod haven. Herfra er der indgang til både værelsesafdelingen og den bagerste stue, som ligeledes er rummelig og med udgang til sydvendt terrasse. Fra denne stue er der en større entre og et gæstetoilet. Værelsesafdelingen består af fordelingsgang med adgang til bryggers, et soveværelse og 2 gode værelser, alle med indbygget skabe. Derudover er der et kontor og et lyst badeværelse fra 1998 med bruser, gulvvarme og hvidt inventar.

Kælderen har en god loftshøjde og giver familien ekstra plads, da her er der både et stort aktivitetsrum / gildesal, hobbyrum, fordelingsgang med opgang, et disp. rum og et vaskerum.

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel til carport med indbygget skur og overdækket indgangsparti til både entre og bryggers. Herfra er en mindre gårdhave med videre gang om i en super dejlig og meget velanlagt have, der vender rigtig for solen mod vest og syd. Haven oser af hygge med lækroge, bede, buske, træer, hæk, drivhus, græsplæne og flere terrasser.

En stor villa i plan med en god kælder med masser af plads / muligheder og beliggende i et område med mange gode gåture og stadig ikke langt fra bymidte.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fyrvejen 61, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fyrvejen 61, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger