Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Lys og moderne bolig med isoleret værksted på stor grund

Et dejligt hus i en lys og moderne stil med tilhørende isoleret udhus / garage og beliggende på en stor en 2.167 stor grund i Tødsø.~ Boligen er meget hyggelig med synlige bjælker og gulvvarme i hele stueplan bortset fra soveværelset.

Boligens indretningen er som følgende: lys og imødekommende entre med skabe og herfra er der adgang til både badeværelse, køkken, alrum og bryggers. Badeværelset er flot med lyst inventar og bruseniche. Husets hjerte er et stort rum bestående af køkken, alrum og stue ud i et med vinduer både til gård og havesiden. Et virkelig godt rum med hvidt køkkeninventar med ø fra HTH og med god plads til både spisebord og hyggehjørne. I stuen er der udgang til sydvest vendt terrasse og med trappe til 1. salen. Yderligere er der fra stuen et værelse og et dejligt soveværelse med skabsvæg.

1.salen er flot og rummelig med loft i kip, spot i alle rum og består af opgang til en super dejlig stue med stor kvist og herfra er der 2 store værelser. En ung og moderne bolig med en super god indretning for familien, da der er både stue og flere værelser på begge plan. Fra entreen er der også adgang til udhuset med et pænt og praktisk bryggers, der både har fint inventar med bord, vask, skabe og ophævet inventar til hårde hvidevarer.

Fra bryggers er der direkte adgang til et stort isoleret værksted / garage, der er med troldtex loft i kip, garageport og er så rummeligt, at der både er plads til bil og stadig også mulighed for at have værksted i samme rum. Yderligere er der luft til luft varmepumpe og et disp. rum til opbevaring.

Grunden er stor og velanlagt med gårdsplads og en stor nem have mod både syd og vest, som er anlagt med stor græsplæne, stakit, træer, hæk i skel og en flot flisebelagt terrasse, der ligger rigtig for solen. Der er plantet nyere hæk ud mod vejen og med tiden vil grunden blive privat, når hækken har fået en vis størrelse.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår i en god stand og der skal stort set ikke gøres noget for at flytte ind.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Gammel Landevej 111, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Gammel Landevej 111, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger