Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Nær vandkant / lystbådehavn og skøn natur

Søger du enten en helårs- eller fritidsbolig i super god form nær vandkanten med fjordudsigt, så se lige her.

I 1. række til Limfjorden og med lyst bådehavnen som nabo er bl.a. en af de mange gode egenskaber dette charmerende og meget velholdte hus kan byde på. Husets beliggenhed er unik og med en super dejlig udsigt over havn, bro, strand, fjord og med Mors i horisonten, er dette sted fantastisk. Stedet oser af hygge og stemningen ændre sig med årstiden, så det både er muligt at opleve en summen af liv og turister om sommeren og en mere rolig tid om vinteren. Få meter fra ejendommen er der ligeledes en god badestrand og selvfølgelig mulighed for at have sin egen båd liggende lige udenfor døren.

Huset blev i 2009 total gennemrenoveret og fremstår i en god lys og moderne stil med sine 136 m2 bolig, der er velindrettet med fokus på husets hjerte, hvor der er en super skøn udsigt. Indrettet med entre, en fordelingsgang med mange skabe, 3 værelser og et soveværelse. Yderligere er der et lille vaskerum, et stort pænt badeværelse med bruseniche og lyst inventar. Fra gang kommer vi ind i husets hjerte som består af et stort flot hvidt køkken i åben forbindelse med alrum og stue med udgang. Et fantastisk sted at sidde og kigge ud på et skønt billedskønt område, som forandrer sig i takt med årstiden. Yderligere er der også mulighed for at åbne døren fra stue ud til en flisebelagt terrasse, hvor fritiden kan nydes og bestemt et godt sted for krop og sjæl i en kombination af natur, liv og god stemning. Hele huset har gulvvarme og fremstår i en flot stil, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Nem lille grund med græsplæne, et udhus og resten er terrasse og gårdsplads. Huset kan både benyttes til helårsbeboelse men bestemt også god til fritidsbrug / flexbolig.

Et godt og velfungerende område med skøn natur, gode gåture og alligevel kun 10 min. fra Thisted. Broen forbinder området med øen Mors, som ligeledes har en skøn natur og kan også opleves i gå afstand fra ejendommen. Thy har meget at byde og ca. 20 km fra Vildsund ligger Vorupør og Nationalpark Thy og indenfor 30 km. ligger Klitmøller / Cold Hawaii

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Gl. Færgevej 19, Vildsund, 7700 Thisted

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Gl. Færgevej 19, Vildsund, 7700 Thisted

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger