Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Flot villa med sjæl og god stil

Flot murstens villa med sjæl og hygge og mange detaljer i en god stil. Højt til loft og gode regulære rum er bl.a. noget af det, denne bolig tilbyder. Tilmed har ejendommen er stor grund med en parklign. have i private omgivelser. En skøn ejendom for både børnefamilien eller dem, som gerne vil have god plads i en bolig med en herskabelig stil som vil fremstå i en super fin og hyggelig, uanset hvilke form for boligstil ejeren har.

Ejendommen ligger i Redsted, som er en landsby i et velfungerende område med gratis bus kørende forbi og få minutter til både indkøb, skole, børnepasning, aktiviteter, hal mv. Se mere på .

Boligens indretning: pæn indgang med trappe til 1. salen og med adgang til et super dejligt bryggers / vaskerum med bord, vask og skabe. Fra entreen er der også adgang til alrummet og til et pænt og velindrettet køkken fra 2000 med hvidt inventar. Køkkenet er i åben forbindelse med alrum i vinkel og med udgang til en stor overdækket terrasse med flot udsigt over haven. Fra alrum er der en stor hyggelig stue i vinkel med karnap og også udgang til overdækket terrasse. Fra stuen er der dobbelt dør til spisestue, der har adgang til køkkenet og også til entre med gæstetoilet og god trappe til 1. salen.

Alle rum er rummelig med højt til loft og holdt i en stil i respekt for ejendommens alder, stil og i en god kvalitet med bl.a. fine trægulve.

1. salen har 2 trappeopgange fra både indgang og entreen. 1. salen har følgende indretning: gang, et værelse, et stort ældre badeværelse med kar og brus, toilet, fordelingsgang, et stort værelse med kvist og udgang til altan og yderligere 2 store værelser, hvor den ene har gennemgang til et værelse med nedgang.

Villaen har 2 kælderrum, det ene er viktualierum og det andet er fyrrum, hvor nuværende oliefyr står. Fra dette rum er der også nedgang udefra. Villaen er løbende vedligeholdt og fremstår også sådan. Opvarmes med ældre oliefyr, som bør udskiftes til et billigere varmesystem.

Stor dejlig grund på 7356 m2, der er anlagt med forhave, hvor der er gode muligheder for at anlægge carport / garage og herfra er der køkkenhave. Grunden har græsplæne på 3 sider af huset og mod syd er den store park. lign. have med græsplæne, store træer, buske, frugttræer og bålplads i private omgivelser med dejlig udsigt til åbne marker. Haven har en fin hæk i skel. Yderligere er der en stor overdækket terrasse hvor udsigten over grunden kan nydes.

Alt i alt en speciel og unik ejendom med god plads som bør ses.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Gammel Møllevej 49, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Gammel Møllevej 49, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger