Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Hyggeligt hus midt i Tødsø

Hyggeligt rødstens hus beliggende i Tødsø, få minutters kørsel fra Nykøbing. Huset har et boligareal på 135 m2 plus et stort bryggers, der er i tilbygning. Grunden er på 705 m2 med bl.a. flere udhuse og flisebelagt indkørsel.

Huset har bl.a. plastvinduer og solfanger (vand / varme) og indrettet som følgende: stort og praktisk bryggers med skabe, grovvask og god plads til hårde hvidvarer. Pænt lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og hvidt inventar. Lyst køkken fra 1998, plads til spisebord og med trappe til 1. salen. Fra køkkenet er der åbenforbindelse til spisestue og stor hyggelig stue med vinduer til vejen. 1. salen er godt udnyttet med gang, dejligt soveværelse med skabe og egen udgang til altan. Yderligere er der 3 værelser, hvor det ene også har udgang til altan og et andet, er et stort værelse. Hele 1. salen er også lyst og venligt.

Sammenbygget med stuehus er udhus, som er delt med på bryggers og et godt værkstedsrum. Bag udhuset er endnu et udhus / garage. Derudover er der en carport og et stort flisebelagt område og i forlængelse heraf er en fin have med flere hyggekroge og frit udsyn.

Et lyst og velindrettet byhus beliggende i en god landsby med få minutters kørsel til både Nykøbing og A-26.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Gammel Landevej 56, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Gammel Landevej 56, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger