Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


1 plans villa nær skole / børnepasning mv.

1 plans villa beliggende på en dejlig grund på 1.049 m2 nær børnepasning, skole, dagligvare indkøb mv. i Hvidbjerg.

Villaen har nyt tag fra 2013 og et boligareal på 136 m2 med følgende indretning: et godt bryggers med gulvvarme, skab, bord, grovvask, god plads til hårde hvidevarer og udgang til vestvendt terrasse med mur og dør til gårdsplads. Fra bryggers er der adgang til køkken / alrum med opr. køkken med lyst inventar og god plads til spisebord. Mellemgang i åben forbindelse med entre og adgang til et stort værelse med skab, et mindre værelse, et soveværelse med skabe og et opr. badeværelse med bruser og gulvvarme. Fra mellemgang er der indgang til en hyggelig stue med god vægplads, store vinduer og udgang til en sydvendt terrasse. Energimærke C, varme udgift kr. 13.299.

Grunden er anlagt med stor gårdplads med indkørsel til carport med tilhørende hobbyrum. På 3 sider af villaen er der have, bestående mest af græs, hæk og træer med både syd og vestvendt terrasse, der adskiller gårdplads og have med mur og dør. En nem og hyggelig have med gode læ forhold.

Her er både plads til børnefamilien og dem, der blot gerne vil have en bolig i plan uden trapper. Villaen er beliggende på blind vej og bestemt et godt bud på en god villa til en attraktiv pris.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Glintborg Alle 6, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Glintborg Alle 6, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger