Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Villa med lyse rum og god kælder

1 plan villa på 128 m2 med en god kælder på 41 m2 beliggende centralt i Hvidbjerg nær skole / børnepasning, dagligvare indkøb og med bus kørende lige forbi. Villaen er velholdt og har bl.a. nye vinduer / døre i 2011.

En lys og venlig bolig med følgende indretning: stor entre med nedgang til kælder og i åben forbindelse med mellemgang og herfra er der 2 værelser og et fint badeværelse med bruseniche, gulvvarme og lyst inventar fra 2014. Fra entreen er der ligeledes adgang til både køkken og stor stue. Et pænt køkken fra 2012 med lyst inventar og plads til spisebord. Herfra er der indgang til en stor og lys stue i vinkel med god vægplads og udgang til sydvendt terrasse / overdækket terrasse. Fra stuen er der et dejligt soveværelse med skabe og ligeledes med udgang til overdækket terrasse.

Kælderen består af nedgangsrum og videre gang til et dips. rum med plads til hårde hvidevarer og med udgang. Yderligere er der endnu et dips. rum med god plads til opbevaring mv.

Grunden er velanlagt med stort flisebelagt område med parkering og indkørsel til garagen. Yderligere er der flisebelagt gang til villaens indgang og videre rundt til sydvendt have. Der er have på 3 sider, mest bestående af græs, buske og hæk. Mod syd er der en dejlig terrasse og en stor overdækket del også.

En god og fin villa med hyggelig have i et velfungerende område og i gåafstand fra børnepasning, Sydvestmors Kultur og Fritidscenter, som bl.a. rummer skole, 2 haller, forsamlingssted mv.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Glomstrupvej 2, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Glomstrupvej 2, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger