Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Villa i plan med god og åben indretning på rolig villavej

Velindrettet villa i 1 plan beliggende bagerst på rolig villavej i Glyngøre i et meget familievenligt område. Villaen er på 154 m2 med bl.a. 4 værelser og et stort opholdsrum. Grunden er velanlagt og nem med sine 888 m2, som består af flisebelagte områder, græs og hæk.

En dejlig villa med en åben og rummelig indretning, der er som følgende: gang / entre med indgang til et stort værelse og en alm. størrelse værelse. Fra gangen er der i åben forbindelse et fint bryggers med skabe, bord, grovvask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der fordelingsgang til endnu et rummeligt værelse og et soveværelse, begge har fast skabe. Et stort og flot badeværelse fra ca. 2004 med lyst og moderne inventar, bruseniche og gulvvarme. Fordelingsgangen fortsætter ud i et med resten af boligen, der er et stort fællesrum bestående af køkken, alrum og stue. Pænt og velindrettet køkken fra 1996 med tilhørende alrum, der har dobbelt terrassedør til syd / vestvendt terrasse. Både køkken og alrum har gulvvarme. I åben forbindelse og delt med halvmur fra alrummet er en super hyggelig og lys stue med god vægplads og ca. 5 år gl. brændeovn / skorsten.

En solid villa, der løbende er renoveret og hvor bl.a. de fleste vinduer er udskiftet og det samme er gavlbeklædning.

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel til carport. Herfra er en stor flisebelagt terrasse, som ligger mod syd/ vest og som videreføres rundt om villaen mod øst. Resten er grunden er en nem have mest bestående græsplæne og hæk.

En nem villa og grund til alle aldre, som ligger i et godt område med grønne arealer, stisystemer, hal og generelt nær det meste i Glyngøre.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Granvej 27, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Granvej 27, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger