Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Et fint hus i et godt kvarter

Et godt 1 plans murstenshus med en moderne og lys bolig, der er beliggende på en dejlig grund i den nordlige del af Nykøbing nær både grønt område og fjorden. Huset er i en god stand og har bl.a. nyere tag og plastvinduer. Grunden er velanlagt med flisebelagt indkørsel til carport, have og et større fint udhus.

Boligen har følgende indretning: pæn entre med adgang til mellemgang, hvorfra der er indgang til både køkken, badeværelse, værelse og stue. Moderniseret og velindrettet køkken med lyst inventar og plads til spisebord. Badeværelset er ligeledes lyst og har en fin størrelse med bruseniche, lyst inventar, gulvvarme og også med plads til vaskemaskine. Lys og indbydende stue med god vægplads, stort vinduesparti og udgang til terrasse og forhave. Fra stuen er der adgang til et godt soveværelse med skabsvæg / skydelåger. Yderligere er der et værelse med vindue til havesiden. I forlængelse af huset er der et hobbyrum med indgang på samme side som til huset.

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel til indgang og carport. Herfra er der adgang til forhave og sydvendt terrasse. Haven er velanlagt med hæk i skel, græsplæne og endnu en terrasse med flisebelagt gang til et godt udhus med god plads, der ligger i forlængelse af carporten.

Alt i alt et fint hus på en dejlig grund i et godt område, som er velegnet til stort set alle aldre. Her får man en bolig med mindre vedligeholdelse.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Grøndalsvej 27, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Grøndalsvej 27, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger