Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Flot patriciervilla - kan benyttes til både bolig og erhverv.

Liebhaverejendom både til bolig og erhverv.

Flot patriciervilla med en imponerende byggestil fra 1913 med bl.a. mange flotte detaljer, højt til loft, stuk, regulære rum og oser af sjæl. Det er svært ikke at blive begejstret, når man går igennem en prangende indgang og kommer ind i villaens gang og hall. Det fortæller en hel del om resten af villaen, som er unik og spændende med sjæl og stor herlighedsværdi.

Patriciervillaen er i 2 plan med direkte adgang til et større udhus, der kan benyttes til mange formål. En spændende rundvisning er i vente, da historikken er velbevaret i husets indretning med bl.a. både den pæne opgang til 1. salen og bagopgangen. Yderligere har villaen flere små rum, som har været brugt viktualierum mv. Resten er storslået og rummelig, som giver dig mulighed for at eje en flot og pompøs villa, der både kan benyttes til erhverv, privatbolig eller begge dele. Velkommen indenfor, hvor rundvisningen starter i den store fine hall, der er meget indbydende med flot trappe til 1. salen. Fra hall er der et gæstetoilet og adgang til villaens 3 flotte stuer med stuk og de 2 er delt med dobbelt dør og disse begge stuer har karnap. Yderligere er der udgang til terrasse fra den ene af stuerne. Alle 3 stuer har dejlig udsigt til haven og meget velegnet til benyttelse som kontorer / behandlerrum mv. Via mellemgang er der et værelse og et pænt køkken med hvidt inventar med skabe til loft. Herfra er der et viktualierum og baggang med udgang og trappe til 1. sal. Yderligere er der indgang til det store udhus fra baggangen.

1. salen har en speciel indretning og lidt mindre opr. end stueplan og kan ved få om forandringer laves mere hensigtsmæssig og stadig bevares i villaens stil. Via den flotte trappe i hall kommer vi op på 1. salen med følgende indretning: repos med indgang til et værelse og til mellemgang, hvor der er et stort badeværelse med bruseniche. Fra mellemgang er et stort værelse med videre gang til villaens anden opgang / mellemgang. Herfra er der 3 store værelser, adgang til et mindre køkken med et disp. rum. Fra opgang / repos er der selvfølgelig via trappe 2 adgang til villaens baggang med udgang. Villaen har 7 kviste og store gode værelser.

Fra baggang er der direkte adgang til et større udhus, som har 2 store regulære rum, hvor det ene er kombineret hobby og vaskerum og bagerste rum har udgang til haven med flisebelagt gang til garagen.

Grund og beliggenhed: Villaen er beliggende i centrum af Nykøbing med få meter til bl.a. gågaden og nær det meste. Der er plads til parkering, også kundeparkering, såfremt man ønsker at drive erhverv fra ejendommen. Foran villaen er der gennem låge indkørsel til carport. Grunden er indhegnet og helt lukket / privat. Rundt om hjørnet op ad den lille vej til Jyske Banks parkeringsområde er der indgang til baggang og låge med adgang til haven. Yderligere er der i hjørnet af grunden en lille garage med indkørsel via den lille vej. Haven er lukket og består mest af græsplæne og store træer, som stemmer godt overens med villaens stil. Yderligere er der en flot terrasse oppe ved huset med indgang til en af stuerne. En villa der har så mange deltaljer og fine træk og bestemt et emne som ikke ses ofte.
Ved seriøs henvendelse gives en fremvisning i noget helt unik og herskabeligt, der både er perfekt til virksomheder og de, der gerne vil bo i en flot og centralbeliggende bolig.

Hvad kendetegner en patriciervilla?
Er en stor villa i klassisk stil, der er bygget i perioden fra 1860 til 1930. Ordet patricier stammer fra romerriget, hvor en patricier var en højtrangerende embedsmand i det romerske imperium.Patriciervillaer blev normalt tegnet af de førende arkitekter i landet som bolig for familier fra det bedre borgerskab. Disse villaer er ofte imponerende både i størrelse og med det ekstravagante materialevalg og de mange andre detaljer, som villaen er udsmykket med.Den klassiske patriciervilla er bygget med det formål at virke storslået og imponerende, så villaen kunne understrege ejerens rigdom og betydning i samfundet. Villaerne er bygget i den historicistiske periode, hvor man genbrugte historiske elementer fra tidligere tiders arkitektur, fx den gotiske stil, renæssancen, barokken og klassicismen. Patriciervillaer er ofte bygget symmetrisk op omkring en centralt placeret og til tider næsten pompøs indgang. Vinduerne er mange gange også symmetrisk placerede, hvilket er med til at understrege strengheden og ordenen i husets udtryk. Den midterste del af huset kan være trukket en anelse frem, så der opstår en reliefdybde og skyggevirkning, som får huset til at virke fornemt og storslået.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Grønnegade 1, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Grønnegade 1, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger