Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
BEMÆRK - NEDSAT

Kan du - se muligheder - gør det selv?

Her er muligheden for dem, som gerne vil sætte deres eget præg på et hus med mange detaljer og som har en god byggestil. Så er du ”gør det selv typen”, er her virkelig muligheden for at komme til noget unikt, da dette hus besidder mange gode egenskaber.
Et spændende rækkehus beliggende i centrum af Nykøbing med 2 matrikler som gør, at grunden har en god størrelse, hvor der både er plads til parkering, have og terrasse. Tilhørende er en dobbelt garage og et stort hobbyrum.

Huset trænger til renovering og en kærlig hånd, men har dog gennem årene fået skiftet bl.a. vinduer mv. Huset kan blive et super dejligt og unikt, da den har de gode egenskaber i sin byggestil, så som højt til loft, regulære rum, som giver sjæl og rummelighed. Der er mange detaljer i huset og fremstår delvis i herskabelig stil med udskæringer, skabe mv.

Huset består af stueplan, 1. sal og har et ekstra rum på 2. sal.
Husets indretning: vindfang, entre med indgang til en dobbelt stue delt med døre, hvor bagerst stue har karnap, brændeovn og indgang til spisestue. Yderligere er der fra entre et pænt badeværelse og også indgang til en flot spisestue med opr. skabe og udgang til en regulær udestue med udsigt til haven. Fra spisestuen er et ældre køkken, viktualierum og et bryggers med udgang og videre gang ned i et stort hobbyrum. Fra køkkenet er der trappe op til 1.salen som består af: repos med trappe til rum på 2. sal, 3 rummelige værelser og et ældre badeværelse.
Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel til dobbelt garage og en fin størrelse vestvendt have og en carport.
Velbeliggende rækkehus i centrum af Nykøbing, der oser af sjæl, men som har brug for en flittig hånd og øjne som kan se, hvordan det kan blive efter endt renovering.Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Grønnegade 50, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Grønnegade 50, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger