Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Stor lys og moderne villa i et godt område.

Stor og moderne villa i et super attraktivt område med lyse rum og som bl.a. har 5 værelser, 2 stuer, 2 badeværelser og en god kælder med integreret garage. Skøn beliggende familie villa i et super godt område med fjordkig, som også indikerer, at ejendommen ligger nær Limfjorden og i et skønt naturområde. Yderligere er området populær for børnefamilier, da skole, fritidsaktiviteter, centrum mv. ligger indenfor få minutter. Villaen er i 3 plan og har en god indretning, som yderligere kan optimeres ved at åbne op mellem køkken og spisetue, så rummet bliver i et og dermed et stort køkken alrum, der så vil have et stort vinduesparti med udgang – blot en tanke og en mulighed, hvis et stort fælles rum ønskes.

Velkommen indenfor i et lys og velholdt villa med følgende indretning: stor entre i et med gang, hvor en fin trappe går gennem hele villaen med både nedgang til kælder / garage og opgang til 1. salen. Fra entreen er der indgang til et flot lyst nyere køkken og herfra adgang til en lys spisestue med stort vinduesparti og udgang til sydvendt terrasse. Anden halvdel af villaens stueplan er værelsesafdeling som har 2 værelser, et flot nyere badeværelse med gulvvarme og et soveværelse med og udgang til en østvendt terrasse.

Flot og charmerende 1. sal med opgang til stor stue med synlige bjælker, pejs, stort vinduesparti i gavl med udgang til bred sydvendt svalegang. Fra stuen / svalegang er der en flot udsigt over området med fjordkig. Yderligere har 1. salen også en værelsesafdeling med et opr. pænt badeværelse og 2 værelser.
Kælderen består af nedgangsrum til mellemgang, hvor der er indgang til et stort praktisk vaskerum / fyrrum og garagen. Derudover er der et gennemgangsrum og en sauna.

Hyggelig grund med indkørsel til garage, opgang til indgang, forhave og en dejlig lukket have på 2 sider af villaen. Haven er privat med buske, træer, græsplæne og flere terrasser.
En super lys og dejlig villa med rummelighed i en moderne stil, der både er attraktiv for børnefamilien og de, der gerne vil have meget plads i et hyggeligt og roligt område nær alt.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Hammervej 47, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hammervej 47, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger