Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Udsigt
Ejendommen
Ejendommen
Terrasse
Ejendommen
Bryggers
Entre
Entre
Køkken
Køkken
Udestue
Stue
Stue
Stue
Badeværelse med badekar
Værelse
Badeværelse med bruser
Repos
Repos
Værelse
Værelse
Have
Terrasse
Ejendommen
 

Unik beliggende ejendom ved Hanklit

En sjælden beliggende ejendom med Hanklit som nabo på den nordlige del af øen, der er kendt for sin fantastiske natur.

Det oser af hygge inde som ude i et godt og velholdt hus med tilhørende spændende have og en vidunderlig udsigt. Natur, gode gåture, frisk luft, et dejligt lyst hjem, ro, frihed til tanker, kreativitet mv. - listen er lang og ejendommen kan både benyttes til helårs og fritidsbolig og bestemt også super god for den kreative, grundet godt lys og omgivelserne giver sig selv.

De 183 m2 bolig + udestue har følgende indretning: baggang med bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til fordelingsgang i åben forbindelse med entre. Fra fordelingsgangen er der et stort værelse med udgang, 2 badeværelser, det ene med bruser og det andet med badekar. Pænt køkken med alrum, hvorfra der er udgang til en skøn udestue med videre gang ud i haven. Fra alrum er der i åben forbindelse en hyggelig stue med trappe til 1.sal, udgang til haven og adgang til endnu en entre. 1. salen er virkelig skøn med de lyse rum og en fantastisk fjordudsigt, hvor den unikke beliggenhed ses i fuld størrelse. Lys og venlig repos, som kan benyttes til kontor eller lign. og herfra er der 2 store dejlige værelser, hvor det ene har udgang til en stor tagterrasse med en fantastisk udsigt til fjord og Hanklit.

Grunden er anlagt med flisebelagt gårdsplads og den tidl. garage er lavet om til et godt kreativt rum med tilhørende dips. rum, der har udgang. Haven er en historie for sig med de mange forskellige planter kombineret med stisystem, hyggekroge, havehuse og flere terrasser.

En unik beliggende ejendom med mange gode egenskaber.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Hanklitvej 17, Gullerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hanklitvej 17, Gullerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger