Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Gang
Værelse
Værelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Udestue
Udestue
Udestue
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Villa i 1 plan på 145 m2 + 26 m2 udestue i et godt område

En velindrettet og dejlig familievilla beliggende i cykelafstand fra børnepasning / skole og tilmed få minutters kørsel fra Nykøbing. Villaen har de sidste par år gennemgået en delvis modernisering og fremstår i en lys og venlig stil.

Boligens 145 m2 har følgende indretning: praktisk bryggers med lyst inventar bestående af bord, grovvask, skabe og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til et fint køkken med lyst inventar og plads til spisebord. Fra køkkenet er der fordelingsgang, hvorfra der er indgang til alle de øvrige rum i boligen. Her er entre, 3 gode værelser, et dejligt soveværelse, alle med skabe og et opr. badeværelse i en god størrelse med gulvvarme, badekar og bruseniche. Fra fordelingsgang er der ligeledes indgang til en stor hyggelig stue i vinkel med brændeovn og udgang til en 26 m2 stor sydvendt udestue med videre gang til haven.

Grunden er velanlagt med stor gårdsplads og herfra er der flisebelagt område til entre, bryggers og indkørsel en fin carport med tilhørende hobbyrum. Nem have, der er indhegnet som mest består af græs, hæk og buske. Mod syd er der en flisebelagt terrasse i forlængelse af udestue.

En fornuftig og velindrettet villa med en imødekommende bolig i et godt område få km. fra både skole, børnepasning, skov og Nykøbing.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdf

Book fremvisning

Harrehøjvej 51, Lødderup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Harrehøjvej 51, Lødderup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger