Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

202 m2 dejligt hus beliggende i frie og skønne omgivelser.

En idyllisk og velholdt hus beliggende på skøn grund i landlige omgivelser ca. 3 min. kørsel fra Lødderup Friskole og ca. 3,5 km. til skov og 6 km. til Nykøbing.

Boligen er på 202 m2 i en lys og venlig stil med følgende indretning: fra carport er der direkte adgang til et stort og praktisk bryggers med hvidt inventar, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der indgang til et super dejligt dejligt køkken med hvidt inventar, plads til spisebord og trappe til 1. salen. I åben forbindelse er en meget hyggelig stue i vinkel med synlige bjælker, flot gulv, brændeovn og dejlig udsigt. Stuen er stor og der er god plads både i spisestue og hyggestue og helt bestemt husets hjerte. Fra stuen er der både adgang til et værelse, stor entre med skabe og et pænt badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

1. salen er opgang fra køkkenet til stor lys stue, hvorfra der er et soveværelse med skabe, 2 gode værelser og et dejligt badeværelse med badekar og lyst inventar.

Sælger sørger for, at husets tag bliver malet og derefter vil huset fremstå i en god og harmonisk stil sammen med en dejlig og idyllisk grund.

Grunden er godt anlagt med flise og pigstensbelægnings opkørsel til carport med indgang til et redskabsskur. Gennem dør i carport er der adgang til en vestvendt terrasse med videre gang ud i en skøn have, der oser af hygge og helt privat med flere hyggekroge. Haven består af flere afdelinger og har både bede, buske, hæk, træer, stor græsplæne og ikke mindst en stor syd / vestvendt flisebelagt terrasse med læ mur og indgang til stuen. Hele grunden er helt privat og fritliggende, som både giver ro men også frihed til eksempelvis at høre højt musik mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Hejlskovsving 6, Fredsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hejlskovsving 6, Fredsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger