Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Velindrettet villa / garageanlæg

Velholdt villa på 172 m2 med garageanlæg på 110 m2 beliggende i skønne omgivelser i Flade By med udsigt til kuperet terræn og i gåafstand til øens skønneste og mest unikke natur, som bl.a. Salgjerhøj. Boligen har meget stor stue, 4 gode værelser, 2 badeværelser mv.

Villaen er i plan med følgende indretning: vindfang, fordelingsgang, dejligt køkken fra 1990 med spiseplads, spisestue med skøn udsigt til området og i åben forbindelse med endnu en stor stue, der har udgang til overdækket terrasse mod syd. Fra stuen er der gang, badeværelse og 2 gode værelser. (tilbygget i 1976). Fra fordelingsgangen er endnu en afdeling med et værelse, soveværelse, pænt badeværelse fra 1990 med bruseniche, gulvvarme og lyst interiør. Alle værelser har skabe. Yderligere er der et rummeligt bryggers med bord og plads til hårde hvidevarer og udgang til garagen.
Tilbygget i hjørne mellem bolig og garage er en udestue.

Stor muret garage med højt til loft, der giver mange muligheder for udnyttelse, også til flere former for erhverv. I enden af garagen er der opgang til fyrrum. Mål på selve garagen er: 11,5 m L x 6,6 m b. Port er 6,6 m b x 3,2 m høj. Fyrrum er ikke opmålt.
Grunden er på 1.061 m2 og udlagt med gårdsplads, flisebelagt opgang til villa, pæn forhave med buske og græsplæne. Mod syd er der ligeledes have med terrasse og større græsområde.

Her er en god og solid ejendom, der kun har haft en ejer. Villaen er velindrettet med gode værelser, pænt køkken og bad og tilmed en super dejligt garageanlæg.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdfSalgsopstilling.pdf

Book fremvisning

Heltoften 11, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Heltoften 11, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger