Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Natur idyl: 1,14 ha. m. skov, sø, å og dyreliv.

God til både fritids- og heårsbolig.

Fritliggende villa på en meget idyllisk naturgrund med et jordstykke på ca. 1,14 ha.~ jord, der oser af hygge med rigt dyreliv, skov, sø og å, der løber gennem skovarealet. Her er virkelig muligheden for at få noget unikt, som også er super god til fritidsbrug. Dette sted kan nydes året rundt, da der er mulighed for at gå direkte ud i skøn natur fra boligen og nyde udelivet både i den lille skov, hænge ud ved søen / åen og selvfølgelig også rig mulighed for leg, lave huler, nyde dyreliv mv.

Villaen ligger nær fjord, gode gåture og få km. fra Ejerslev havn. Den nordlige del af øen er kendt for sin unikke natur.

Villaen er i plan på 110 m2 + en udestue på 18 m2 med følgende indretning: overdækket indgang til stort bryggers med fyr og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der entre, der også har udgang til overdækning og i åben forbindelse til fordelingsgang. Herfra er der 2 gode værelser, et soveværelse med skabe og et pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Yderligere er der et godt ældre køkken med plads til spisebord og en stor hyggelig stue med udgang til udestuen med udgang til haven. Da køkken og stue deler væg, er der mulighed for at lave et stort køkken, alrum og stue, hvis ønskes.

Den store grund består af nem have med græsplæne, gårdplads med carport og resten af grunden er en skøn blanding af beplantning, store træer, sø og å. Dette sted henvender sig til dem, der sætter stor pris på udeliv, dyreliv, friskluft og en velindrettet bolig i plan, der henvender sig til både en enlig, en lille familie og både god til helårs- og fritidsbolig.
Der er ikke fra villaen fjordudsigt, men til gengæld sø, vandløb, skov på egen grund. Ejendommens herlighedsværdi er høj og bør ses.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfSalgsopstilling.pdf

Book fremvisning

Hesselbjergvej 44, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hesselbjergvej 44, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger