Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Lyst og moderne villa i plan på velanlagt grund

En super moderne og velholdt villa fra 1991 i plan, der har gennemgået en større renovering / modernisering. Villaen er beliggende i Ø. Assels, som er en større landsby med flere muligheder for indkøb og få km. fra fjord, strand og flere muligheder for børnepasning og skolevalg i området.

Villaen er på 144 m2 med tilhørende garage og beliggende på en dejlig og velanlagt grund. Både tag og vinduer er skiftet indenfor de seneste 8 år og boligen er i samme periode moderniseret.

Villaen har en åben indretning, der gør boligen rummelig som følgende: entre i åben forbindelse med gang, køkken og stue. Fra entreen er der et dejlig bryggers med bord, vask, skabe og plads til hårde hvidevarer. I et stort åbent rum er køkken, alrum og stue, hvor køkkenet er delt fra stue med en enkelt væg og har flot hvidt inventar fra HTH. Alrum og stue er lys og venlig med brændeovn og udgang til vestvendt terrasse. Den åbne fordelingsgang går rundt i vinkel til villaens værelsesafdeling, som består af 3 store værelser med skabe og et pænt badeværelse med lyst inventar og bruseniche. Der er gulvvarme (el) i køkken og badeværelse. En virkelig dejlig bolig, hvor både gulve, vægge og lofter er flotte og lyse og få boligen til at fremstå indbydende og stadig med et lidt rustikt look.

Grunden er velanlagt med stort fint flisebelagt parkeringsområde med indkørsel til muret garage. Herfra er der flisebelagt gang rundt om hele villaen til en hyggelig syd/vestvendt terrasse. Yderligere er der velanlagt have på 3 sider af huset med hæk, bede, buske og et større græsområde.

Her får man en villa i topform i en lys og moderne stil med en åben og rummelig indretning, som både er god for ung som ældre.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Hesterøroddevej 46, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hesterøroddevej 46, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger