Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Fritliggende hus på skøn grund

Fritliggende og meget hyggeligt hus med skøn udsigt over marker til alle 4 sider. Huset er velholdt og på 114 m2 inkl. muret udestue plus en kælder på 96 m2., hvor der bl.a. både er integreret garage og værksted. Super fin og hyggelig grund, hvor det oser af hygge i frie omgivelser og stadig kun knap 1 km til dagligvare indkøb mv. Rødstens hus med vinduer i plast og dermed ikke det store vedligehold af huset.

Boligen har følgende indretning: entre ud i et med mellemgang, som er fordelingsgang til alle rum. Rummeligt soveværelse med faste skabe, et fint lyst badeværelse med brus, gulvvarme, der er renoveret i år 2017. Et gennemgangsværelse (kontor) til en dejlig udestue på 18 m2 fra 2001 med en flot udsigt udover marker og området. Grundet udestuen byggestil, er der mulighed for benyttelse året rundt. Et ældre men funktionel køkken med plads til spisebord og en rummelig stue god vægplads, godt lysindfald og også med en skøn udsigt. Stue og køkken ligger op ad hinanden og dermed mulighed for at lave et stort fælles areal.
Fra gangen er der nedgang til baggang som ligger i niveau med udgang til haven og herfra videre nedgang til kælderen.

Kælderen har en god loftshøjde og består af nedgangsrum, viktualierum, vaskerum, fyrrum og videre via gangen ud i et godt værkstedsrum med udgang til overdækket indgang til garagen.

Grunden er meget velanlagt og i orden. Her er både gårdsplads, forhave, nedkørsel til garage, flisebelagt gang til entre og videre om i haven. Yderligere er der en fritliggende garage med udhus. Haven ligger rigtig for solen og her er der privatliv, da der ingen naboer er i skel til nogen sider. Haven består af græsplæne, terrasse, bede, buske, køkkenhave og et drivhus. Huset ligger i udkanten af Ø. Assels med ca. 10 minutters gang til både Dagli Brugs og købmanden. Yderligere har landsbyen en del aktiviteter, gode busforbindelser og ligger i et dejligt naturområde med få km. til Limfjorden og ca. 5 km. til Sillerslev Havn.

Endnu engang skal en vidunderlig udsigt fremhæves, som er på alle sider og kan nydes både fra boligen og grunden året rundt i private omgivelser.Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Hesterøroddevej 65, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hesterøroddevej 65, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger