Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Et billigt hus nær skøn natur

I udkanten af Ljørslev by få km fra Legind skov / Højris og Landsbyen Ørding ligger dette hus i 2 plan med en dejlig udsigt til marker. Huset er pudset / malet og har fået skiftet vinduer / døre og tag indenfor de sidste ca. 14 år.

Huset indretning: overdækket indgang til lys entre med videre gang til en stor hyggelig stue med god udsigt over markerne. Herfra er der adgang til et rummeligt køkken med hvidt inventar og plads til spisebord. Fra stuen er der trappe til underetagen, som består af: nedgangsrum med udgang til haven, mellemgang, et disp. rum, soveværelse med skabe, 2 værelser og et badeværelse med gulvvarme, lyse fliser, bruser og lyst inventar. Energimærke C.

Nem grund på 378 m2 anlagt med flisebelagt gårdsplads med indkørsel til en god og rummelig garage på 48 m2. Yderligere er der en hyggelig have med skel til marker og en større flisebelagt terrasse med læ.

En bolig og garage med god plads til billige penge i et velfungerende område, nær skøn natur, mange gode gåture og ikke mindst indkøb, skole og børnepasning indenfor få km.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Højrisvej 13, Ljørslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Højrisvej 13, Ljørslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger