Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Grund
Ejendommen
Udsigt
Udestue
Udestue
Udestue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Køkken
Værelse
Værelse
Badeværelse
Entre
Entre
Repos
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Bryggers
Disponibelt rum
Disponibelt rum
Badeværelse, udhus
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Dejlig fritliggende ejendom med stor bolig, udhus og grund

Fritliggende ejendom beliggende på 6.075 m2 grund med et stort fint stuehus på 205 m2 bolig + 23 m2 udestue og 108 m2 udhus / stald + 67 m2 dobbelt garage. Ejendommen er beliggende i udkanten af Sejerslev by, der både har dagligvare indkøb, naturskole, børnepasning, hal mv. Området er kendt for en fantastisk natur og bl.a. ligger Ejerslev Havn og Feggesundfærgen til Thy få minutters kørsel fra ejendommen. En velholdt ejendom med mange muligheder, da der både er et stort boligareal, et godt udhus / garage og et fritliggende større græsareal. Ejendommen er beliggende i landzone og dermed mulighed for at have hobbydyr.

Fint og velindrettet stuehus med følgende indretning: entre med trappe til 1. salen og herfra er der et pænt badeværelse og adgang til et stort praktisk bryggers med god plads til hårde hvidevarer og nedgang til ca. 6 m2 viktualie-kælderrum. Fra entreen er der adgang til et pænt køkken / alrum med god plads til spisebord og med videre gang til både stuen og et værelse / kontor med indgang til et stort værelse med faste skabe. Stor og hyggelig stue som deler væg med køkken / alrum og dermed er der mulighed for at åbne op, hvis ønskes. Fra stuen er der udgang til en super dejlig og charmerende sydvendt udestue med udgang til stor terrasse.

1. salen er rummelig med repos, mellemgang, et mindre værelse og 3 store værelser. Der er en skøn udsigt fra stuehuset udover området.

Udbygningen ligger i vinkel på stuehus og består af en tidl. stald / lade og her er flere gode dips. rum, som delvis er i kip og et badeværelse. Yderligere er der en dobbelt garage med 2 porte. Udbygningerne giver mange muligheder for aktiviteter og kan også benyttes til værksted, stald for mindre hobbydyr mv. Stor dejlig grund på 6.075 m2, som er anlagt med gårdsplads, flere gode terrasse, have mest med græs, træer og buske og ikke mindst et stort fritliggende græsområde bag udbygningen, som kan benyttes til evt. afgræsning mv.

En god og solid ejendom med masser af plads både inde som ude i familievenlige omgivelser både på grunden og i området.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Håndværkervej 12, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Håndværkervej 12, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger