Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
NY PRIS

NY PRIS.

Stor dejlig villa på rolig vej i et meget attraktivt område på Refshammer nær skøn natur og Limfjorden. Villaen har gennemgået en større renovering med fokus på bl.a. energidelen. Energimærket A - meget lavt energiforbrug for en bolig på 279 m2 med bl.a. 6 værelser, 2 store stuer og 2 badeværelser. Der er solceller fra 2012, gasfyr 2011 og solfanger fra 2002. Villaen har plast vinduer, zink gavle og tag fra 2003.
Villaens indretning: stor entre med god trappe til 1. salen og i åben forbindelse med fordelingsgang, hvorfra der er en værelsesafdeling bestående af: soveværelse, 2 værelser, pænt badeværelse fra 2006 og et kontor med indgang til endnu et værelse. Der er en del faste skabe i boligen. Fra fordelingsgangen er der også adgang til bryggers med plads til hårde hvidevarer og direkte udgang til carport. Resten af stueplan er et stort fællesrum bestående af pænt køkken fra 2006 i vinkel og i åben forbindelse med en dejlig lys stue med brændeovn, og udgang til overdækket terrasse.
Super dejlig 1. sal, der er opført i 2003, der både er lys, hyggelig med pæn opgang, synlige bjælker og har følgende indretning: meget stor stue med stort glasparti i gavl mod vest og udgang til en indbygget altan mod syd. Fra stue er der 2 store værelser og et fint badeværelse, også fra 2003.

Grunden er på 904 m2 og anlagt med fritstående carport, indkørsel op til integreret muret carport med indgang til bryggers og sammenbygget med et godt udhus. På 3 sider af huset er der anlagt have mest med hæk, buske, græs og mod syd er der en flisebelagt terrasse, der delvis er overdækket.
En dejlig lys og moderne villa i en størrelse, hvor selv den store familie kan være eller blot familien som ønsker plads i en skøn bolig med god indretning. Yderligere er grunden nem og velanlagt med både have mod syd og vest og tilmed er beliggenheden nærmest perfekt i rolig omgivelser nær både fjord, grønt areal og legeplads.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

I. C. Hindings Vej 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

I. C. Hindings Vej 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger