Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

God 1. plans villa i naturskønt område

En god og hyggelig mindre villa i 1 plan beliggende på en nem grund i landbyen Bjergby, som ligger i et naturskønt område ikke langt fra hverken Hanklit og Gullerup Strand. Yderligere har Bjergby egen friskole og få km. derfra ligger landsbyen Ø. Jølby, som stort set tilbyder alt fra flere skoler / børnepasning til indkøb, læge, apotek, haller, sport mv.

Villaen har et boligareal på 98 m2 med følgende indretning: lyst entre, mellemgang, pænt lyst køkken og det samme er badeværelse med brus, der også har gulvvarme. Et Soveværelse plus 2 gode værelser og en hyggelig stue med pillebrændeovn og udsigt til haven. Yderligere er der en baggang. Hele boligen fremstår pæn og i lyse farver.

Grunden er på 480 m2 bestående af parkering og en nem og hyggelig have med terrasse.

Ønsker du at have det nemt, så er her et godt bud på et murstens hus med plast vinduer til små penge beliggende i et roligt og skønt område nær A26, hvor både Thisted og Nykøbing ligger indenfor kort tids kørsel. Huset er også særdeles velegnet til fritidshus, da området er naturskøn, huset er nemt at have og på elvarme.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Ingeborghøjvej 3, Bjergby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ingeborghøjvej 3, Bjergby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger