Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Hyggelig grund i et dejligt område

Foto af området og grunden er undervejs.

Stor grund på 4000 m2 beliggende i et hyggeligt sommerhusområde i gå afstand fra både god strand, Limfjorden og den nyanlagte 102 ha. store sø. Det er et super naturskønt område og rigt på dyreliv (vildt) , både af de flyvende og de små / store 4 benene af slagsen. Grunden er beliggende i den ældste del af området og dermed mulighed for at have træer og privatliv omkring sit kommende sommerhus. Et børnevenligt område med hyggelig små veje og gode bade forhold og Limfjorden er god både til leg og fritidsaktiviteter på vand, også for børn.

Sommerhusområdet Sillerslevøre ligger ud til Limfjorden med god strand og badebro og som sagt også med en stor sø nær grunden. Yderligere er området kendt for at være roligt og indenfor få km. er både Sillerslev Havn, Ørding og Ø. Assels. Sillerslev Havn oser af hygge og er en god kombination af både fiskere, sejlere, turister og lokale. Havnen har både god badestrand, fritidsaktiviteter og et madsted. Ø. Assels har bl.a. flere muligheder for dagligvare indkøb og Ørding er ligeledes en landsby med indkøb og herfra er der en skøn tur på ca 10 km. til Nykøbing, hvor vejen en stor del af turen er langs Limfjorden med Legind skov på modsat side. Under turen kommer Sallingsund, hvor der kan spises en god frokost med udsigt til fjorden, broen og Salling. Fra Sallingsund mod Nykøbing kører man forbi vejen op til Jesperhus. Hele turen er også god på cykel.
Øen har generelt meget at byde på med en hyggelig gågade, gode madsteder, aktiviteter, kultur og skøn natur, uanset hvor man er på øen.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Kampsvej 18, Sillerslevøre, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kampsvej 18, Sillerslevøre, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger