Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Havestue
Havestue
Entre
Entre
Badeværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Værelse
Værelse
Badeværelse
Bryggers
Ejendommen
 

4031 m2 grund - 174 m2 flot bolig - 140 m2 garageanlæg nær skov, skole mv.


Unik ejendom midt i Vils!

Hvis I søger en ugenert ejendom, men I vil alligevel gerne have fordelene ved at bo midt i en vejfungerende landsby i vækst med skole, købmand, bager og nem adgang til børnenes legekammerater samt et super godt naboskab, så skal I opleve denne helt unikke ejendom!

Huset er på 174 m2 i et plan. Det har 4 værelser og et soveværelse. Huset er naturligt delt op i en børneafdeling og forældreafdeling, med stort lyst køkkenalrum som samlingssted for familien. Der er 2 badeværelser, begge med bruseniche. Der er både indgang til huset fra nyere bryggers samt fra stor lys entre med skabsvæg.

Huset er gennemrenoveret, ude og inde, for 5 år siden, hvor de sidste vinduer og døre blev skiftet. Det blev samtidig efterisoleret og fik nyt genvex- og solcelleanlæg og opvarmes med træpillefyr.

Der er værksted / garagebygning på 140 m2 som bl.a. også indeholder multirum/gildesal og stor værkstedsdel. Der er mulighed for at drive erhverv på adressen.

Grunden på 4000 m2 er anlagt med en dejlig, stor men nem og privat have med frugthave, bålsted, drivhus og havehus samt haveskure til opbevaring. Her er plads til bål, fodbold, trampolin og huler samt al den havedyrkning man ønsker.

Huset ligger lige op ad Smedebjerge skov 1 skridt udenfor grunden, og kun 300 m fra populær og velfungerende skole, børnehave og vuggestue samt boldbaner. Kvarteret er kendt for et godt og velfungerende naboskab med årlige fællesarrangementeter og er i disse år især attraktivt for børnefamilien.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Kirkebakken 4, 7980 Vils

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kirkebakken 4, 7980 Vils

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger