Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Super dejlig villa og beliggenhed

Stor og lys villa på 219 m2 bolig + 32 m2 udestue beliggende på en 1.539 m2 stor grund med en dejlig vestvendt have og få minutters gang via fortov til skole, hal og fritidsaktiviteter. Yderligere er der integreret stor garage, der gør hverdagen nemt og behagelig for familien, da der både kan holde bil, cykler mv. i garagen og derfra er der direkte adgang til boligens bryggers.

Boligen har følgende indretning: praktisk og rummeligt bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der dør til et kælderrum, der kan benyttes som vinkælder / viktualierum. Husets hjerte er et meget stort og lyst område bestående af køkken, alrum og stue. Køkkenet er velindrettet med lyst inventar og i forlængelse heraf er alrum med glaskarnap og udgang til haven. Endvidere er der åben forbindelse til stor stue i vinkel med brændeovn. Fra stuen er der udgang til en stor sydvendt isoleret udestue, der har videre udgang til både øst og vestvendt terrasse. Fra stue og køkken er der hall lign. mellemgang med en fin og god trappe til villaens 1. sal. Fra mellemgang er der både entre, et værelse, et soveværelse med skabe og karnap. Mellem de 2 værelser ligger et moderniseret badeværelse med bruseniche, gulvvarme og pænt inventar.

1. salen er rummeligt med opgang via god trappe til stor repos og herfra er der adgang til 3 gode værelser og et badeværelse. Yderligere er der fra repos en dobbelt glasdør til en stor stue, som også kan benyttes til aktivitetsrum og rummer en masse muligheder for familien. Fra dette rum er der delvis både en skøn udsigt over sø / grønt område og med udgang til en bred vestvendt svalegang, der er stor nok til at have havemøbler mv. på.

Den store grund er velanlagt med flisebelagt parkering til stor garage med udhus. Garage har godt lysindfald grundet der både er ruder i port og dør. Fra garagen er der et større hobbyrum. På 3 sider af villaen er der have med hæk / stakit i skel og stor græsplæne. Den største del af haven er vestvendt og ligger rigtig for solen i private og rolige omgivelser.

En fin villa med vinduer i plast med energimærke C og en fornuftig varmeforbrug. Villaen er meget familievenlig, da den er beliggende nær skole / fritidsaktiviteter og rummer store muligheder for fællesskab både inde som ude. Boligen er velindrettet med både badeværelser og værelser på begge plan, som gør det muligt for familien at rokerer rundt efter behov og børnenes alder. Bestemt et godt bud på et dejligt hjem til den store familie eller blot dem, der gerne vil have god plads i lyse og venlige omgivelser.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Kærvej 34, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kærvej 34, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger