Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Et virkeligt dejligt byhus

Huset er i budrunde og såfremt tilbudsblanket mv. ønskes udleveret, så kontakt venligst ejendomsmægleren. Budrunden sker med budfrist for budgivere til den 17.03.2021 kl. 13.00.

Et super dejligt byhus med sjæl og hygge i en delvis opr. stil med god loftshøjde og regulære rum. Huset er beliggende i gåafstand fra Nykøbings centrum på en hyggelig og privat grund, der ligger rigtig for solen.

Velkommen indenfor i en lys og dejlig bolig med en god indretning, der er som følgende: lys entre med opbevaringsplads og pæn trappe til 1. sal. Fra entreen er der et pænt gæstetoilet og med indgang en stor stue. Stuen er rummelig og hyggelig med store vinduer til gaden og herfra er der adgang til et stort og super dejligt køkken / alrum. Alrummet har god plads til spisebord og delt med et flot køkken, der passer til husets stil. Køkkenet er renoveret for få år siden og fremstår pænt og praktisk i en lys stil med god plads. Fra køkkenet er et mindre opbevaringsrum med plads til vaskemaskine. Fra alrummet er der udgang til en sydvendt udestue, som er et stort plus, da her kan haven nydes nærmest året rundt.

Fra udestuen er der udgang til en virkelig hyggelig have, som ligger rigtig for solen. Her er der både er stor terrasse, en hyggelig lille have med græsplæne, bede mv. Yderligere er der et udhus bestående af 2 rum, hvor det ene benyttes til hobbyrum og den anden til opbevaring. Fra flisebelagt område er der gang rundt til gavlen, hvor der er indgang til husets entre og videre gang ud til fortovet.

1. salen er ligeledes godt indrettet med opgang til forstue, hvor der kan laves endnu et værelse, såfremt ønskes. Fra forstue er der et stort soveværelse med kvist, et godt værelse og et lyst badeværelse med bruseniche.

Alt i alt et super dejligt byhus i en god stand beliggende nær centrum på en dejlig sydvendt grund.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Klingenbergsgade 9, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Klingenbergsgade 9, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger