Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Renoveret i 2014

Et godt murstens hus fra 1981, der i 2014 har fået en stor renovering med bl.a. vinduer, døre, isolering, gulve, køkken og bad. Huset er beliggende mellem Sejerslev, der blandt andet har indkøb mv. og Ejerslev med skøn natur, fjord og ikke mindst et skønt området omkring Ejerslev Havn.

Huset er indrettet med: pæn entre i vinkel med plads til hårde hvidevarer, flot moderne badeværelse (2014) i sort / hvidt med bruseniche og gulvvarme. Fra entreen er der også et fint værelse og et soveværelse med faste skabe. Pænt lyst køkken (2014) med hvidt inventar og plads til spisebord og i åben forbindelse med halvmur til en dejlig lys stue med god plads. Pæne gulve overalt, holdt i en god stil med mørke fliser og egetræsgulve.

Huset er moderne og gennemført i samme stil. Der skal stort set ikke laves noget ved indflytning.

Grunden er udlagt med et meget stort og flot flisebelagt areal fra 2015, hvor der også er en nyere carport med redskabsrum. Derudover er der have med mest græs.

Skal man sætte et lille ”men” på huset, så skal trægavlende males eller udskiftes og taget males. Dermed vil ejendommen fremstår helt renoveret udefra og vil være en helhed, der vil passe sammen med resten, så som den flotte og stilfulde bolig, som huset har.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Kongevejen 57, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kongevejen 57, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger