Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Hyggelig og imødekommende bolig med bl.a. 4 værelser

Et hyggeligt og velholdt hus på 155 m2 beliggende i Ørding by, der både har købmand, skole, børnehave og ikke mindst ligger landsbyen i et naturskønt område med både strand og fjord ca. 1,5 km fra huset.

Huset fremstår i en god stand og er lys og imødekommende med en god indretning som følgende: entre fra vejen og herfra er der et pænt badeværelse med gulvvarme og brus og via entreen er der videre gang til en stor stue med udsigt til vejen. Fra stuen er der et lyst og hyggeligt køkken med dejlig udsigt til haven, plads til spisebord og med trappe til 1. salen. Yderligere er der køkkenet adgang til et værelse og også adgang til et stort dejligt bryggers med gulvvarme, skabe, grovvask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der udgang til terrasse med videregang til garage og haven. Såfremt et stort køkken, alrum og stue ønskes, er det muligt at tage væg ned mellem stue og køkken og dermed få et stort lyst rum.

Super hyggelig 1. sal med træ på skråvægge og lofter og som har følgende indretning: repos i åben forbindelse med gang og herfra er der 2 værelser og et stort gavlværelse. 1 salen er bygget i 1986, hvor huset også fik nyt tag. Bryggers er tilbygget i 1990erne.

Fin og velanlagt grund bestående af en stor gårdsplads med indkørsel til fin garage med plads til både bil og andre ting. Derudover er der en flisebelagt terrasse med indgang til bryggers og en hyggelig have med stor græsplæne, hæk, køkkenhave, plantekasser og endnu en fin terrasse midt i græsplænen. Haven går videre om på siden af huset med endnu en lille terrasse og et drivhus.

Et billigt og hyggeligt hus i et dejligt område med skøn natur og et godt lokalt fællesskab.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Kongehøjvej 61, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kongehøjvej 61, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger