Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Stort stuehus og fritliggende stort garageanlæg

Stort stuehus og garageanlæg til billige penge. Her får du muligheden for et godt værksted / garage (tidl. vognmadsforretning) hvor der er mulighed for at drive erhverv fra eller blot have god plads til fritidsinteresser.

Fin og hyggelig ejendom, hvor stuehuset delvis er renoveret i 1999 med bl.a. plastvinduer, køkken mv., er beliggende i et skønt område med fjord, strand, skole og ikke mindst et godt lokalt sammenhold.

En stor ejendom med mange muligheder både af privat og erhvervsmæssig interesse, da ejendommen er en ideel kombination af stor beboelse, kontor og garageanlæg / værksted.

Stuehusets indretning: entré med trappe, stor spisestue med franskdør til dejlig opholdsstue med udgang til terrasse og svalegang i træ, begge stuer er lyse og rummelige med pæne gulvtæpper, dejligt køkken med spiseplads og dør til overdækket terrasse, fordelingsgang, stort badeværelse med kar, bruseniche, gulvvarme og lyst interiør, praktisk vaske- og tørrerum, soveværelse og et værelse. Fra køkken er der endvidere adgang til kontorområdet med eget bad, spiserum med thekøkken og egen udgang.

1.sal: repos, toilet, 2 værelser, det ene med kvist og et stort gavlværelse. Kælder: vaskerum, vinkælder, større disp. rum og udgang til integreret garage med aluport.

Tilhørende er et større garageanlæg/værksted bygget i mursten med betonspær, 3 aluporte, toilet og disp. rum, der har dannet grundlag for en vognmandsforretning.
Bygningerne ligger på stor og veludnyttet grund med større parkeringsforhold og en hyggelig og meget velholdt have.

En god og solid ejendom, hvor også den store familie kan være, da kontorområdet kan indtages som værelsesområde.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Kongehøjvej 47, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kongehøjvej 47, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger