Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Charmerende gl. skole på dejlig grund

Charmerende ejendom (gl. skole) med et boligareal på 345 m2 beliggende på en 4.230 m2 skøn og privat grund i landsbyen Ørding, der ligger tæt ved Limfjorden og har både børnepasning, skole, dagligvare indkøb mv. Der er flere skolevalg i området og har yderligere kun ca. 10 km. til Nykøbing på en skøn rute langs bl.a. skov og fjord.
Huset har mange gode egenskaber i en rustik stil med store reelle rum, højt til loft, delvis opr. trægulve og meget mere. Ejendommen har kun delvis været beboet de seneste år og bærer lidt præg af dette.

Velkommen indenfor i en dejlig hall lign. gang, hvor der er trappe til overetagen, gæstetoilet og 2 store værelser. Charmerende stor stue med brændeovn og med dobbelt dør til en stor spisestue i delvis åben forbindelse til et pænt hvidt landkøkken med spiseafdeling og udgang til haven. Fra spisestue er der mellemgang med endnu en trappe til overetagen og videre gang til et stort pænt badeværelse med både badekar og bruseniche. Fra køkkenet er der mellemgang, depotrum, bryggers med udgang og også med adgang til både badeværelset og fyrrum.
Overetagen er i kip med synlige bjælker og har følgende indretning: repos, 2 store værelser, gang, badeværelse, stor stue med brændeovn og trappe ned til gang ved badeværelset. Yderligere er der fra stuen et stort soveværelse med dobbelt dør. Overetagen har flere tagvinduer i hvert rum.
En stor privat og dejlig grund bestående af en gårdplads med udhus / carport og ikke mindst en stor park lign. og meget hyggelig have med stor græsplæne, store gl. træer og buske. En super dejlig have, der både har ro, skønne omgivelser og bestemt godt for sjælen. Dertil også et perfekt sted til leg, lave huler mv.

Her er en idyl med mange muligheder for både familien, der ønsker god plads og et hus med sjæl på en dejlig grund. Ejendommen henvender sig bestemt også til mange andre formål, hvor de mange værelser og store fællesrum er en fordel kombineret med skønne omgivelser.Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Kongehøjvej 69, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kongehøjvej 69, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger